21 Mart 2014 Cuma

A.B.K

Son bir haftadır boğuştuğum grip maduriyetini, naneli şeker ve ıhlamurla atlattım :) Malumunuz, ilaç kullanmam yasak. Neyseki kısa sürede toparlandım ve yine bir Calivintage seçimiyle geri döndüm. 

Güneşi gören bünyem, baharı selamlar ve a.b.k.'yı gururla sunar.


New York'ta bulunan bu harika markanın fiyatları pek ucuz değil, kabul. Ama mutlaka size ilham olabilecek ya da paraya kıyıp alacağınız parçalar vardır, garantisi benden. Sandaletten, cüzdana, çantadan, bardak altlığına kadar pek çok ürün mevcut. Hatta olayı abartıp taşlara bile deriden kılıf yapmayı akıl etmişler :) Göz atmak isteyenler için web sitesi : http://abknyc.com/


Verilen siparişlerin tamamlanması 2-3 haftayı buluyormuş. İlgilenenler alya.abk@gmail.com'a renk ve detaylar hakkında mail atabilirler. Ya da benim gibi alternatif üretip, güvendiği bir ayakkabı imalat merkezine sevdiği modellerden götürüp daha kısa sürede de yaptırabilir. Karar sizin.


Bu arada, biliyorsunuz ki bugün Down Sendromu Farkındalık Günü. Bununla ilgili olarak, pazar günü Kabataş İskelesi'nden otizmli çocuklara dikkat çekmek adına saat 13.15'te herkes  kendi balonunu uçuruyor olacak. Eğer başka bir planınız yoksa, mutlaka katılın derim. 
Unutmayalım ki, gerçek dostlar kromozom saymaz. Sevgiler.

2 yorum:

mia dedi ki...

merhaba

nereye yaptırabileceğinizi öğrenebilir miyim? çok güzeller ama fiyatları çok yüksek

Unknown dedi ki...

tek başına ayakkabı imalatı yapan minicik bir dükkan var avrupa yakasında. semt merter.