8 Ekim 2012 Pazartesi

winter ♥



Dikkat bu bir kış yazısıdır! :)
Yağmurlu pazartesi hoşgelmiş, iyiki gelmiş ♥

Aklı hala yazda kalanlar için önerilerim var, hazırsak es geçmeden hepsini uyguluyoruz :)


1. İşten gelmiş olduğunuzu varsayıyorum. Malum, bütün gün yorulduk, çalıştık, gerildik. Şimdi ilk iş eşofmanlarımıza koşuyoruz! Belki üzerimize de ince bi pike..

2. Dolaplara göz atalım hadi. Sıcak çikolata? Sahlep? Boza? Benim tercihim sahlep oldu, gelirken dooğru markete koştum :) Tatlı seçimimi ise cevizli bal kabağından yana kullanıyorum. Ama sahleple aynı anda mı? Asla! :) 

3. Olmazsa olmazımız? Tabiki müzik. Benim tercihim bu akşam Harry Nilsson. The Puppy Song ya da Remember iki seçeneğim.

4. Havalar sıcakken evde durmadık bol bol gezdik, dvd'leri erteledik. Şimdi koleksiyona bi göz atıyoruz tekrar. Romantik komedi? Korku? Aksiyon? Benim tercihim You've Got Mail. Bugün canım nostalji istiyor :)

5. Fotoğraf albümlerinizi düzenleyebilirsiniz mesela. Hayatınıza eklenen yeni dostlar ya da tamamen çıkanlar :) Eleme ve sadeleştirme iyi fikir gibi.

6. Benim gibi kitapları seviyor ve onları özenle muhafaza ediyorsanız, unutmayın ki onları okumak için can atan başkaları da olabilir. Paylaşmak, mutlu etmek.. Ulaşabileceğiniz birçok köy, okul ve öğrenci var, unutmayın. Ben ulaştım ve hissettiğim mutluluğu anlatamam!

7. Henüz erken olduğunu bilsem de yeni yıl için şimdiden plan yapmaya başlayabiliriz. Nasıl kutlarız, ne hediye alırız, ne dileriz :)

8. Kendimize rengarenk bi şemsiye alabiliriz. Bütün o gri gökyüzüne inat içimiz açılsın. Yok öyle siyahlar, griler. Depresif olmayı yasaklıyorum!

9. Ipod'umuzu güncelliyoruz ve yeni yeni yepyeni şarkılarımızı yüklüyoruz. 

10. Hemen bi kar küresi alıyoruz ve başucumuza koyuyoruz! En sevdiğim şey :)

Bolca koşturma, bolca yoğunluk, yorgunluk, yeni adımlar, kararlar.. 

3 yorum:

Naz Tuğçe Yüksel dedi ki...

Ben sanirim butun kis pike ve dvd kismiyla ilgilenicem :)) happy winter welcome!

Adsız dedi ki...

inanılmaz güzel bir yazı olmuş, içim pozitiflikle doldu =)

Unknown dedi ki...

çok saol canım çok sevindim :)