13 Kasım 2012 Salı

H&M ♥ Shopping


Bu sezon H&M'i gerçekten beğendim. Belki de kendi alanında farklı ve usta tasarımcıları seçmesi, yenilenmesi ve ürünlerin kalite oranının yükselmesi etkendi fikrimin değişmesinde.

Bu kış kazaklar ve sweet-shirt'ler favorim! Ama mutlaka ve mutlaka yılbaşı koleksiyonuna da bi göz atın derim. Ben en çok renkleri sevdim. Yeni yıl diye her yer kırmızı değil mesela :) Anlaşılan 2 sezon önce olduğu gibi yine pudra rengi ilk sırada. Siyah zaten tartışmasız..

Yoğunluk yüzünden son 2 haftam nasıl geçti anlamadım. O yüzden de değil alışveriş yapmak, internet sitelerine bile göz atsam kâr saydım :) Bi yandan mimar, bi yandan düğün yeri krizi, bi yandan kendi işlerim.. 

Bu arada tabi bu sıkıntı stres durumları yüzünden cildimle ilgili ufak bi sorun yaşadım. Makyaj ya da hava değişikliği değil sebep. Neyseki şimdi daha iyiyim çünkü paraya kıydım ve tabi  Dr. Murad'a sevgiler :) Ürününü kullanıyorum ama asıl yorumlarım ay sonunda..

yukarıdaki resimler alıntıdır

2 yorum:

Grace Happy dedi ki...

bende sweetshrtlerden almak ıstıyorum...buarada memnun kaldım ruzgarlı oluyor ama ortamı cok hos ama sımdı aynı anda 3 4 dugun oldugundan kesınlıkle dusunmeyecegım bır yer buyuk teras bızımdı asagıyada ıkıyuzkısılık aynı anda dugun olacaktı oyuzden bız hayr dedık :)

Unknown dedi ki...

aklımda bulunsun canım çok saol :)