18 Aralık 2012 Salı

Make Up ♥

Son birkaç gündür blog'umu ihmal etmemin geçerli bir nedeni var : 
Çok yakında sizlerle buluşacak olan web sitemin hazırlığı..

Yeni yıl için planlar yapıldı mı bakalım?

Kimler eğlenmeye gidiyor, kimler ablam gibi pijama + terlik + tv diyor? :) 


Ben dışarda olucam. Üniversiteden arkadaşlarımızla planlar hazır. Ama henüz kıyafet arayışına girmedim, zaten abartmayı düşünmüyorum. Hani öyle yılbaşı denince ille bi kırmızı giyinme merakı vardır ya, ya da 2 km. öteden farkedilebilme özelliğine sahip pırıltılı elbiseler.. ben almıyım :) Bence rahat,bol bi bluz ve dar bi pantolon + deri ceket tamamdır! Üşümeyi göze alıyoruz! Aman ha saçları maşa falan yapmayın, alt tarafı iyi dileklerde bulunup yeni kararlar alıcaz :)


Makyaja gelince.. Bu sene mat bir ten, belli belirsiz bir eyeliner ve koyu renk bir ruj favorim! Lancome'a bi göz atın derim. Hem rujlarından hem de parfümünden oldukça memnunum. Fiyatlar da ortalamanın çok üstünde değil. 


Koyu renk ruj sürmek için bazı ufak kurallar vardır. Mesela pürüzsüz bir cilt. Mesela beyaz ve sağlıklı dişler. Belki de yeni yıl için ufak bir jest yapıp kendinize cilt bakımı ısmarlayabilirsiniz :) Ama tertemiz bir cildin üzerine kalıp gibi duran kapatıcı ve fondötenlerden kaçının. Fırça yardımıyla ufak rötuşlar yeterli bence. 

Sonra da başlasın eğlence ♥

Hiç yorum yok: