19 Mart 2013 Salı

Holiday

Sabah sabah bahçede akordeon çalan amcaya sevgiler :) 

Mutlu uyanmanın verdiği enerjiyle (hele de güneş bu kadar güzel parlıyorken), yeni listeler hazırladım. Tatil için eksikler 4 ay önceden belirlendi yani :) Bu yıl kocaman kocaman bavullar görmek istemiyorum. Kot şort, sandalet ve fotoğraf makinam vazgeçilmez, gerisi teferruat. 

Aslında bu yazki rotam hazırdı. Cunda'dan başlarım, taş kahve'ye uğrarım, bolca zeytinyağı alarım, Alaçatı Asma Yaprağı'nda mola veririm, Kaş sokaklarında Norah Jones'la coşarım, finalde de Santorini'de bolca fotoğraf çekerim, belki araya bir Bozcaada, bir de Foça da sıkıştırırabilirim derken derken.. balayı söz konusu olunca, erkeklerle aynı tatil anlayışına sahip olmamız imkansız :) Yani öyle sırt çantanı takıp macera arayamıyorsun ve  yamaç paraşütü yapacaksan iki kere düşünüyorsun :)


Ama yine de gidecekler için birkaç küçük tavsiye :

Cunda : Moshinos Butik Otel ve Vino Şarap Evi'nin meşhur sakız likörü ve bolca zeytinyağı
Bozcaada : Rengigül Konukevi, Bakkal Cafe ve şarap mahzenleri
Kaş: Kekova, Kalkan, Patara plajı, alabalık, yamaç paraşütü ve dalış dersi
Bodrum : Akvaryum koyu, sandalet ve değirmenler
Alaçatı : Kurabiye Butik Otel, Asma Yaprağı Cafe ve Kalamata Restaurant 
Foça : Girit Sakız Dondurması


Şimdiden planınızı yapın. Ya da en iyisi plan falan yapmadan atın kendinizi yollara. Elinizde haritanız, yanınızda arkadaşlarınız, ayağınızda da sandaletleriniz :) Bolca kitap okuyun, turlara katılın, güneşi hissedin, yüzün, yeni yerler keşfedin, kalamarları mideye indirin, yoga yapın, fotoğraf çekin, teknolojiden uzak durun ve bolca kahkaha atın. 


Tarçınlı yeşil çayımı yaparım ve listeme geri dönerim :)

Mutlu akşamlar 

Hiç yorum yok: