29 Kasım 2013 Cuma

December

Sevdiğim bol ışıklı Aralık ayına 2 gün kala, geleneksel ''yeni yıl kararları'' listem hazır.
Büyüdükçe fikirler de, istekler de şekil değiştiriyor. Zîra eskiden satırlar dolusu yazılan maddelerden bu sene eser yok :) Halimden gayet memnunum sanırım. Ya da dünkü sıcak çikolatanın etkisi, bilemiyorum.


İkea'nın yeni yıl süsleri sağolsun, henüz alışverişimi tamamlayamamış da olsam, aldıklarımızı ağacımıza iliştirdik. Evimizdeki ilk yeni yılımız. Onur, gitar çalmak için heveslendiğinden beri akşamları fonda birbiriyle uyumsuz notalar uçuşuyor. Sigarayı bırakması nedeniyle, yerine mutlaka yeni uğraşlar bulması gerekiyormuş :) Yakında komşular kapıyı çalar. Bu sanat dolu, gürültülü durumu sevdim.


Yılbaşında tüm aile birlikte olmayı umarak, yarınki toplantı için şimdi çalışma zamanı. Artık yavaş yavaş ofis bakmaya başlamak gerek ki hemen tadilata başlayalım. www.ibeking.com'dan alınan atölye malzemelerimiz önderliğinde, bahar ayına yetişmek için kolları sıvamanın vaktidir. Belgeleri tamamlamak için önce derin bir nefes alıyoruz, sonrasında da olumlamalarımızı tekrar ediyoruz.

2014'ü şimdiden sevdim. Yeni yılda fonda duymak istediğiniz müziklerle ilgili yeni yazımızı sakın kaçırmayın.. Mutlu haftasonları.

Hiç yorum yok: