25 Mart 2014 Salı

H&M Conscious Collection Spring 2014

Bahar geldi!
Pazar günü tüm arkadaşlar Sapanca'ya davetliydik. Sabahın köründe yola çıkmanın verdiği enerjiyle, harika bir gün geçirdim. Ormanda yürüdük, köpekleri bahçeye saldık ve tüm gün sürekli bi şeyler yedik :) Ne o mangalın keyfini unuturum, ne o sohbeti, ne de Işıl teyzenin özenle hazırladığı o kocaman kahvaltı masasını. 
Her bir hücrem oksijen dolu, o zaman hadi biraz yeni koleksiyonlara göz atalım :


H&M, 10 Nisan'da mağazalarda yerini alacak harika bir koleksiyon hazırladı. Tanıtımını yapan model Amber Valletta ve bence harika bir seçim olmuş. Koleksiyondaki amaç, organik pamuk, kenevir.. gibi geri dönüştürülmüş materyalleri ön plana çıkarmak.


Amber Valletta, H&M ile geri dönüşüm konusunda aynı değerleri paylaştığını, H&M Conscious kampanyasında çalışacağı için çok heyecanlı olduğunu, modadan ödün vermeden de kaliteli kumaş materyalleri kullanılabildiğini belirtir.


Esin kaynağı olarak flamenko ve bohem görünümlerinin bir arada kullanıldığı Conscious Exclusive koleksiyonundaki dramatik ve karışık detaylı parçalar sürdürülebilir malzemelerle neler yapılabileceğini gösteriyor. Conscious Exclusive dünya çapında seçili 150 H&M mağazasında satışa sunulacak.

Benim şimdiden 2-3 favori parçam oldu. 
İsterseniz koleksiyonun tanıtım filmine birlikte göz atalım : 

2 yorum:

Moda Düşleri dedi ki...

İlk görseldeki elbise harika :)

Unknown dedi ki...

Ben de çok begendim :)