26 Nisan 2014 Cumartesi

Geraldine Cooks

Yağmurlu haftasonunun beni en mutlu eden yanı, yaz kokusu sinmiş kızılcıklarımın şerbet haline gelmesiydi. Derin dondurucu denen şeyle aramızda derin bir bağ var :) Zîra önümüzdeki kış için şimdiden hazırlıklara başladık ve minik incirler için balkonda geniş bir yer açtık. Yeni reçeller, marmelatlar, soslar.. 
Tüm yaz karınca gibi çalışmaya hazırım.


Şimdi sırada, uzun zamandır rastladığım en iyi yemek ve gezi blog'u Geraldine Cooks var. 
Yani bu seferki keşfim, modayla ya da DIY projelerle ilgili değil. Okumaya ve keşfetmeye başladığım andan itibaren beni rahatsız eden tek bir satır bile olmadı. www.geraldinecooks.com'a göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.


Sade ve açıklayıcı anlatımının yanı sıra, fotoğrafları ve fikirleri de çok sevdim. En kısa zamanda denemek istediğim ve yemek defterime eklemek için sabırsızlandığım harika tarifler var. Hele de benim ilk göz ağrım Cunda'mı, oranın pazarını ve taze meyvelerini de görünce.. Kasfetli cumartesiyi bu kadar keyifli hale getiren Eda İlham'a kocaman sevgiler! 


Kendisini Instagram üzerinden de takip edebilir, paylaşımlarını güncel olarak oradan da izleyebilirsiniz. Havanın soğukluğunu bahane etmeden atalım kendimizi dışarı ve eğlenceli bir haftasonu geçirelim. 

Hiç yorum yok: