15 Ağustos 2012 Çarşamba

list PART II ♥

     Geldik listemizin ikinci bölümünee :)

Bu sene nedense palto ve çizmeye karşı daha bi ilgim arttı. Bi türlü sevemediğim kış mevsimini bu yıl dört gözle beklediğimden olsa gerek. Kendime hakim olamıyorum, gözüm sürekli vitrinlerde :)


Alerjim olduğundan fazla kalın ve tüylü kazaklar giyemiyorum. Yani kış demek benim için lahana gibi kat kat giyinmek demek değil :) Oyüzden olabildiğince doğru kumaşları seçmeye çalışıyorum. Ablanız Moda Tasarım okuyunca işiniz de kolaylaşıyor :)

Bu kazaktan bulabilmeyi umut ediyorum :)


Benim için en temel unsur, içinde rahat olabildiğim şeyleri giymektir. Sırf moda diye asla kendimi komik duruma düşürmem. İnsan vücudunu tanıdığı zamansa işi daha kolay.
Bu kış ennn çok istediğim ve görür görmez alacağım bi ayakkabı! Geçen baharda planlamıştım aslında ama kısmet sonbaharaymış :) Pantolonla, elbiseyle.. kombinlemesi oldukça kolay.


Havaların soğuması demek, kapkara giyineceğim anlamına gelmiyo :) Hele de benim gibi enerjisi yüksek biriyseniz, içinde renk olmayan bişeyle karşılaştığınızda mutlaka ruh halinizi ve tavrınızı etkiliyor. Sadece kıyafetle ilgili değil tabi bu durum. Etrafımda enerjisi düşük ve sürekli sızlanan insanlara da tahammülüm olmuyo. Ya da yaptığım iş, uğraştığım hobi, hissettiklerim..hepsi beni heyecanlandırmalı. O yüzden biraz renk katıyoruz hayatımıza ve bu seneki favori oje rengimizi belirliyoruz : SARI! :)

    yukarıdaki resimler alıntıdır


Dolabımda heeer zaman bulundurduğum ve almaktan da bıkmadığım çizgili blüzler de bu sene de benimle..

Sonra olmazsa olmaz siyah deri bi ceket.. Neyseki geçen sene istediğimiz örnek bi modelden yaptırmıştık ablamla.

Boy friend jeans dediğimiz üzerimizde bi beden büyük duran yüksek belli pantolonlar. O da alınmıştır, zevkle giyilmekte :)

Siyah kilotlu çoraplar zaten kurtarıcı, söylemeye bile gerek yok :) Ben alakasız bi rengin altına giyince daha bi mutlu oluyorum. Mesela beyaz bi elbisenin.. Ama annemin fikrini söylemiyim şimdi :)

Onun dışındaa, bolca kitap, bolca konser, yeni yıl telaşı, ev için alışverişler, tadilatlar, ustalar, yeni işler ve bunlar için umut.. Güzel bi kış olsun hepimiz için. Bol bol kahkaha atalım, çünkü bundan daha şık bişey bilmiyorum. Sevgiler.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Begüm =)
sen bu blogu bumerang.hurriyet.com.tr 'ye üye yapsana, arada gelen reklamlar ile para kazanırsın =)
üye olurken "promosyon kodu" kısmına şu kodu gir ki benim seni gönderdiğim belli olsun =) : T1E8745A

Unknown dedi ki...

bu bahsettiğin şeyle ilgili bi fikrim yok yanlış bişi yapmıyım sonra :)

Adsız dedi ki...

bak bi siteye gir, çok basit zaten. Ben bi senedir iyi para kazanıyorum =) yine sen bilirsin tabii =)

Unknown dedi ki...

hemen göz atıyorum :) sevgiler.

Adsız dedi ki...

Bu botları çok beğendim bende istiorum şöyle kısa topuklu sıcacık olanlarından:)

mmelvvin.blogspot.com