24 Ağustos 2012 Cuma

My Ideas Home Office ♥


Artık düşüncelerimin uykularımı kaçırmasına engel olamadığımdan olsa gerek, tüm hayaller için ilk adımı attım. Tabi şimdilik sır :)

Önümüzdeki hafta oldukça yoğun bir hafta olacak, o yüzden bu pazarı çok iyi değerlendirmek gerek. Önce eve gidip ölçüler alınacak. Hatta ileriki dönemde çocuk odası yapmayı planladığımız odalardan bi tanesini çalışma odası olarak döşemeye karar verdim ama henüz Onur'un haberi yok :)

Bi de araya nasıl sıkıştıracağını bilemesem de, bi ara Unkapanı'na gidecek vee uzun zamandır ertelediğim dikiş makinasını kapıp dooğru eve koşacak bu insan :)

Hazır kumaşlarım elimdeyken, hepsine de bayılmışken, el yapımı makarna ve çikolatalar için gün alınmışken, bi yandan tasarımlara kafa yorarken, logo ve kartvizit işi tamamken ve bunca yorgunluğa rağmen kendimi hiç olmadığım kadar mutlu hissediyoken..hep destek tam destek nişanlıma da kocaman bi teşekkür gitsin buradan!

O zaman napıyoruz? Odanın bi köşesini atölye haline çeviriyoruz ve bunun için de bolca renk seçiyoruz! Taze çiçekler, hasır sepetler, çiçekli duvar kağıtları..

Hiç yorum yok: