16 Şubat 2014 Pazar

Be Crafty

Eğlenceli bir tasarım atölyesi düşünün. 
Workshoplar düzenleyen, eğlenceli fikirler veren ve blog yazan. 
Amanda Rydell, 2011 yılında bir arkadaşının doğumgünü partisinin organizasyonunu yapar ve bu işten o kadar keyif alır ki, yaratıcılığı ile harmanlayıp kendi atölyesini kurma kararı alır. Daha sonra başka bir arkadaşı olan Jessica ile ortaklığa karar verir ve 2013 yılından beri atölye çalışmaları devam eder.

Birinin ilham perileri, öbürünün fotoğrafçılıktaki yeteneği ile birleşince, ortaya inanılmaz renkli ve yaratıcı fikirler çıkmış. En kısa sürede ben de deniyor olacağım. 
Tahta kaşıklarım ve yumurtalarım hali hazırla boyanmayı beklemekte :)


Be Craft'ta sevdiğim diğer bir şey, baby shower partilerindeki seçimleri. Klasik fikirler yerine, daha sade ve kendi içinde uyumlu malzemeler tercih etmişler. Herkesin pasta tasarımcısı ve organizasyon timsali olduğu bu günlerde, alışılmışın dışına çıktıklarını düşüyorum süsleme konusunda. Abartısız gibi görünen ama kendi içinde uyumlu tercihleri var. Zaten onları şık kılan da bence bu.


Merak edenler ve fikir edinmek isteyenler için adresleri : becraftyworkshop.com
Ben sevdim, umarım siz de beğenirsiniz ve yarattığınız herhangi bir şey için size ilham olur. Aynı zamanda küçük bir not. Instagram'dan yeni bir adres daha keşfettim : La Petite Maison. Uzun zamandır aradığım emaye bardak ve çaydanlığı sonunda buldum ve bilmem kaç tane sipariş verdim. Haftaiçi elimde olur olmaz mutlaka paylaşıyor olacağım.
Alaçatı'daki Asma Yaprağı kadar geniş bir koleksiyon yapmak dileğiyle :) Sevgiler.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

mükemmeller gerçekten.