7 Şubat 2014 Cuma

Storq

Mutlu olmak için altın kural : kendiniz olmak.
Bu yüzdendir ki, hamilelik bir hastalık olmadığı gibi, günlük hayatınızı kulaktan dolma duyduğumuz o hikayeler gibi kabusa falan da çevirmiyor :) Ayrıca öğün sayılarınızın artması, kiloları kontrol edemeyeceğiniz ve şık olmayacağınız anlamına da gelmiyor. 


Buna verilebilecek iki iyi marka ismi. Gündemi bebek olan herkese şiddetle tavsiye ederim, zîra almasanız bile ilham olabilecek harika öneriler var. Özellikle Storq'un web sitesindeki videolara tek kelimeyle ba-yıl-dım! http://storq.co yeni favorim.


Diğer bir önerim Hatch. Renkli ve eğlenceli bir koleksiyonu var. Sıkıcı bir anne adayı olmak istemezsiniz değil mi? O halde http://hatchcollection.com'a göz atın derim.



Bu süreci fazla gözünüzde büyütmeyin ve aklınızdaki milyonlarca soru işaretini bir kenara koyun. Yaklaşan ilkbaharın, güneşin ve yeni aldığınız kitapların tadını çıkarın. Ben bugün iki tane kitap aldım mesela kendime. O yüzden sabahtan beri pek bir mutluyum. Biri Bozcaada'yla ilgili : ''Üzüm Adası'ndan Sözümona Hikayeler''. Haziran ayında yapılacak Bozcaada-Geyikli-Cunda tatilimiz gerçekleşene kadar, okuma-bayılma yöntemiyle kendime acı çektiriyorum :) Diğeri ise ''Ezop Masalları''. En sağlam dost, kitaplar.
Haftasonu hava güzelmiş hafif lodosla birlikte. Atın kendinizi dışarı :) Sevgiler.

Hiç yorum yok: