2 Ağustos 2014 Cumartesi

Plus Kitchen

Sıcaklar yüzünden elim klavye tuşlarına gitmezken, sesimi duyan gökyüzü patlattı bi yağmur :)
Son 2 gündür yaz modundan sıyrıldım ve başladım sonbahar/kış koleksiyonlarına göz atmaya. 
Az sonra bir oxford ayakkabı ve trençkot ile dönebilirim, zîra alışverişe gidiyorum. Gitmeden de, uzun zamandır takip ettiğim ve bayıldığım, iyi fikirler ve yenilikler konusunda takibe aldığım, ''Garaj'' tarafından hayata geçirilen bir mekandan bahsetmek istiyorum : Plus Kitchen.


Öğle yemeği için sağlıklı ve samimi bir kaçamak yeri mi arıyorsunuz? Ya da ara öğününüzü zencefilli ev yapımı limonata ile geçiştirmek mi istiyorsunuz? Karnınızı doyurduktan sonra bi de üstüne emaye sütlükler ve ahşap sandıklar mı satın almak istiyorsunuz? Hemen Trump Towers'a koşun! ( Sunum baya havalı oldu :) )


1,5 yıllık bir çalışmanın ürünü Plus Kitchen. Felsefesi olan bir mekân. Sağlıklı yaşam temel unsur. Çorba, salata, meze, granola ve içeceklerin çoğu, cam şişelerde sunuluyor. Yediğiniz her ne olursa olsun, üzerindeki küçük etiketlerde kalorileri yazıyor. Yiyeceklerde şeker yerine agave surubu tercih ediliyor. Bu demektir ki, spor sonrası gönül rahatlığıyla uğrayabilirsiniz.


Burada plastik kullanılmıyor. Eğer kavanozları isterseniz (ki bunu size soruyorlar), temizlendikten sonra Japonya'dan gelen Furoshiki bağlama yöntemiyle kumaştan oluşturulan bir bohçayla size veriliyor. Kahvenizi özel tasarlanmış keepcup' larda içerseniz, ilk kahveniz ikram ediliyor. Kısacası, burada çevre ve devamlılık adına gerçekten güzel işler yapılıyor. Tezgahın arka tarafında müşteriler tarafından büyütülen tohumlar var. İsterseniz tohum ve fideleri alıp evde veya bahcenizde de yetiştirebilirsiniz. Çevre dostu emaye kaplar, cezveler ve fincanlar da almadan edemeyeceğiniz ürünlerden.


Nefis tatlılardan bahsetmiyorum bile :) Tüm yiyecekler günlük, içiniz rahat olsun.
En kısa sürede Kanyon ve Nişantaşı'nda da şubelerinin açılacağını duydum, ilgilenenler için küçük bir bilgi. Web sitesi : http://www.pluskitchen.com.tr
Şimdiden iyi haftasonları, sevgiler.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Süpersin!!

Unknown dedi ki...

:))

Unknown dedi ki...

You can see how much dedication and effort was put into these products. Beautiful to behold.